Offisiell åpning av OIA!

Nå er det offisielt! Ocean Innovation Accelerator har fått snoren klippet av selveste ordfører Marte Mjøs Persen! Vi var med på åpningen, og representerte tre av bedriftene som har fått sin logo hengt opp på utsiden. Både prestisjefullt besøk, og stort oppmøte viser hvor bredt engasjementet rundt innovasjon og entreprenørskap sprer seg! 

Samtidig fikk jeg pitche konseptet til både Lindfors Foundry og Innovasjonsgruppen for havbruk & sjømat. Seasmart og Optimeringaqua som vi deler kontorlandskap med pitchet også. I forbindelse med arrangementet var det servering av fiskesuppe, og mingling med aktører fra de tre clustrene her på nyskapningsparken (NCE Maritime CleanTech, Subsea og Seafood innovation cluster). Det kom også mange gjester fra Universitet i Bergen og andre organisasjoner rundt om i Bergen.  På mange måter var dette første gang vi presenterte oss for en så stor forsamling med potensielt fremtidige samarbeidspartnere og kunder. En spennende opplevelse!
Til slutt var vi heldige å få tatt et bilde sammen med ordføreren. For en liten, ny-oppstartet studentbedrift er det alltid stas når vi får anerkjennelse for arbeidet vi gjør. Det gir definitivt drivkraft, og en ekstra bekreftelse på at vi er på riktig vei!
Videre har vi en pakket kalender de kommende ukene, og gleder oss til å dele neste steg med dere snart! I mellomtiden er det bare å komme på besøk hos oss i OIA! Adressen er Thormøhlensgate 41, rett bak Vilvite senteret.

Skrevet av:
Roymond Olsen