Første dag på Angel Challenge

Forrige uke fikk vi den gode nyheten om at Lindfors Foundry er en av 20 startups som har blitt valgt ut til å delta i Angel Challenge Bergen 2017! På tirsdag deltok vi på første møte, og vi gleder oss til neste!

Angel Challenge er et investeringsprogram som legger til rette for nær kontakt mellom startups og investorer. Førstnevnte kjemper om 1 million kroner i investeringer, og sistnevnte vil også opptre som mentorer. Siden oppstarten i 2015 har mer enn 130 investorer og 120 startups deltatt i Norge. I fjor var det seks programmer fordelt på fire norske byer som resulterte i investeringer på mer enn 30 millioner kroner fordelt på 15 gründerbedrifter. Gjennom Angel Challenge får gründerne mulighet til å jobbe tett sammen med mentorene. Finalen går av stabelen i Bergen 13 juni og bedriften som vinner vil ikke bare få en million i investormidler, men potensiale for mer om investorene liker ideen. Ofte velger investorene å investere i flere av startupsene, uavhengig av hvem som vinner.

På møtet i går fikk vi pitche produktet vårt, Salmobile, og fikk veldig gode tilbakemeldinger på både idé og fremføring. Konkurransen starter for fullt neste uke og i løpet av to dager skal antall startups reduseres til fra 20 til  5. De gjenværende skal delta på ukentlige workshops sammen med investorene frem til finalen. Nå arbeider vi med å gjøre pitchen vår enda bedre, og vi  har god tro på at vi kommer til å bli en av de 5 som blir valgt ut neste uke. Vi er sikre på at dette kommer til å bli en spennende og lærerik vår!